2021-07-01 08:45:00

Promocija naše škole

Povodom proslave Dana škole Osnovne škole „Stjepan Radić“ u Imotskom, 30. svibnja 2021. g. unutar bogatog programa obilježavanja, ista je organizirala svojim učenicima osmih razreda promociju srednjih škola koje djeluju u Imotskom. U sklopu tih promocija, pored ostalih imotskih srednjih škola svoja zanimanja predstavila je i  Tehnička škola u Imotskom.

Tehničku školu iz Imotskog predstavljali su učenici i nastavnici tri odjela: elektrotehničar, ekološki tehničar i strojarski računalni tehničar. 

 

Voditelji učenika bili su nastavnici Marko Zdilar, Dino Meter i Ivan Livajić, koji su nadzirali učenike i pomagali u njihovu prezentiranju radova koje su pripremili za promociju Tehničke škole.

Na početku same promocije nastavnici su predstavili svoje odjele i učenike, nakon čega je uslijedila  prezentacija koju je održao učenici Tehničke škole u kojoj su detaljno opisali funkcioniranje nastave za smjerove elektrotehničar, ekološki tehničar i strojarski računalni tehničar.

Nakon uvodnog dijela, učenici svih triju odjela zainteresiranim su učenicima osmih razreda prezentirali svoje praktične radove i pokuse koje su pripremili zajedno sa svojim nastavnicama. Nadamo se kako je sukladno prezentiranom kod određenog dijela učenika osmih razreda pobuđena želja za upisom upravo u Tehničku školu Imotski.

Kako je to izgledalo na promociji naše škole, možete pogledati na slikama u objavi, ali po želji i preuzeti prezentaciju kojom su učenici Tehničke škole u Imotskom predstavili svoju školu.


Tehnička škola u Imotskom